The Hirsel Golf Club, Coldstream

Investment in the 18-hole golf course at The Hirsel resulted in increased membership and popularity of the attractive parkland course, which called for improvements to the existing single-storey clubhouse facilities.   The project was made possible through a successful application for National Lottery funding.

In order to enable continuing use of the existing facilities while construction work progressed, our innovative approach was to erect the new steel-framed and lightweight metal clad structure as a first floor over the existing clubhouse. 

The first floor now accommodates the lounge, bar, dining room and kitchen with a viewing terrace running the length of the building, while the ground floor alterations and extension have provided upgraded toilets and locker rooms, and a new office. 


Copyright ©2017 Camerons Architects  All Rights Reserved  Privacy Policy